Activiteiten

VERKOOP WERKEN.

 

Verkoop autonome  3d en 2d werken.

2D Landelijke schilderijen, etsen en tekeningen.

Interesse voor 2d werk of  voor een 3d / installatie binnen of buiten, deze is eventueel ook uit te voeren in opdracht, voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden, dan kunt u contact met ons opnemen via de mail.

 

VERHUUR WERKEN.

Verhuur van 2d of 3d werken, voor meer informatie neem contact met ons op.

 

BOERDERIJBELEVENIS  , EXCURSIE  EN WORKSHOP .

 

BOERDERIJEXCURSIES ( van april tot oktober ) :

Onze monumentale langgevel boerderij uit 1864 is een plek waar natuur , cultuur , het boerenleven , mens , dier en een stukje Brabantse geschiedenis  samenkomen . Tijdens deze excursie krijgt u onder het genot van een kop koffie / thee en een Brabantse koek een lezing  over het ontstaan van de monumentale Brabantse langgevelboerderij  in de oude schuur ( de Deel ) en  Monique neemt u mee in het verhaal van het verleden  en het heden van de Boerderij  .

Tijdsduur ca. 1 uur Prijs : 7,50 euro p.p.

In plaats van de lezing over de boerderij kan u ook kiezen voor de van Gogh presentatie .

 

Ook kunt u bij ons met een groep een arrangement boeken deze workshop duurt in totaal 3,5 uur met een lezing, het ontstaan van de Brabantse boerderij, een collage of schilderworkshop naar keuze incl. materiaal, koffie, thee en een lekkernij inbegrepen. Dit alles voor 27.50 euro p.p.
Mogelijk uit te breiden met een streeklunch van Hoeve de Mertel.

KINDERWORKSHOP collage/schilderen:

Ook kunt u bij ons een kinderfeest boeken deze workshop duurt in totaal 3,5 uur met een rondleiding op de Brabantse boerderij, een collage of schilderworkshop naar keuze incl. materiaal, Ranja en een lekkernij inbegrepen. Dit alles voor 12.00 euro p.p.
Mogelijk uit te breiden met een Kinder- streeklunch.

 

Bij interesse of het boeken van een reservering of  meer informatie ? Neem dan even contact met ons op .

 

DRIE-DAAGSE VAN GOGH BOERDERIJBELEVENIS IN HARTJE BRABANT.

Van mei tot en met Oktober, groepsarrangement, vanaf 8 personen Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend driegangen menu in het restaurant van Hotel de Guldenberg aan de rand van de Loonse en Drunense duinen . ’s-Avonds slaapt u in hotel Guldenberg te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de dag naar keuze gaat u op pad naar onze boerderij ‘t Klein Laar, een authentieke Brabantse boerderij waar u mag binnenkijken! Hier wordt u ontvangen door kunstenaar en bewoonster Monique van Gemert Smulders , met een lekkere kop koffie of thee en een lekkernij waarna de rondleiding “het verleden en heden van Vincent van Gogh en het Brabantse boerenleven in en rondom de natuur ” begint . Na de rondleiding gaat u aan de slag met verschillende materialen om uw eigen werk te maken  ! Bij goed weer vindt de workshop plaats in de boomgaard of zonnebloemweide, bij minder goed weer in de oude schuur van de boerderij. Natuurlijk is er tijd om tussendoor van uw lunch te genieten op onze rustieke locatie.

Minimaal 8 personen, het arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid.

Deze 3 daagse van Gogh Boerderijbelevenis  is te boeken bij Guldenberg Hotel & Brasserie Helvoirt.

Zie : De website van http://www.vangoghhelvoirt.nl/ arrangementen.