Activiteiten

BOERDERIJBELEVENIS  , EXCURSIE  EN WORKSHOP .

 

BOERDERIJEXCURSIES ( van april tot oktober ) :

Onze monumentale langgevel boerderij uit 1864 is een plek waar natuur , cultuur , het boerenleven , mens , dier en een stukje Brabantse geschiedenis  samenkomen . Tijdens deze excursie krijgt u onder het genot van een kop koffie / thee en een Brabantse koek een presentatie  over de werken van de pop-up expositie in de oude schuur ( de Deel ) en  Monique neemt u mee in het verhaal van het verleden  en het heden van de Brabantse Boerderij  .

Tijdsduur ca. 1 uur Prijs : 7,50 euro p.p.

In plaats van de presentatie van de Kunst pop-up kan u ook kiezen voor de van Gogh presentatie .

Ook kunt u een workshop schilderen of collage bij ons volgen , deze duurt ongeveer 4 uur en u neemt vervolgens een mooi werk mee naar huis de kosten hiervan zijn 35 euro pp inclusief een rondleiding in de monumentale atelier ruimte van de boerderij, koffie/thee en Brabantse koek . Vanaf 6 personen.

Meer informatie ? Neem dan even contact met ons op .

Aanmelden : info@moniquevgemertsmulders.nl

 

 

DRIE-DAAGSE VAN GOGH BOERDERIJBELEVENIS IN HARTJE BRABANT.

Groepsarrangement, vanaf 8 personen Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend driegangen menu in het restaurant van Hotel de Guldenberg aan de rand van de Loonse en Drunense duinen . ’s-Avonds slaapt u in hotel Guldenberg te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was. In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de dag naar keuze gaat u op pad naar onze boerderij ‘t Klein Laar, een authentieke Brabantse boerderij waar u mag binnenkijken! Hier wordt u ontvangen door kunstenaar en bewoonster Monique van Gemert Smulders , met een lekkere kop koffie of thee en een lekkernij waarna de rondleiding “het verleden en heden van Vincent van Gogh en het Brabantse boerenleven in en rondom de natuur ” begint . Na de rondleiding gaat u aan de slag met verschillende materialen om uw eigen werk te maken  ! Bij goed weer vindt de workshop plaats in de boomgaard of zonnebloemweide, bij minder goed weer in de oude schuur van de boerderij. Natuurlijk is er tijd om tussendoor van uw lunch te genieten op onze rustieke locatie.

Wilt u op de fiets naar ’t Klein Laar? Dat kan! U huurt bij Hotel Guldenberg een fiets voor € 9,- per fiets per dag. U kunt dit aangeven bij uw reservering.

Minimaal 8 personen, het arrangement is boekbaar op basis van beschikbaarheid. De excursie met workshop vindt plaats tussen 10:00 uur en 14:00 uur of tussen 12:00 uur en 16:00 uur op de door u gekozen dag, op basis van beschikbaarheid.

Deze 3 daagse van Gogh Boerderijbelevenis  is te boeken bij Guldenberg Hotel & Brasserie.